Založ si blog

Slovenský Absurdistán opäť hviezdi: „Prevýchova policajtov priamo v teréne“

Občas zvyknem popri sledovaní správ jesť. Ešte ani raz mi nezabehlo, no dnes mám svoje prvenstvo na konte a nemôže zato moja pažravosť, ani nepozornosť. Dostal som záchvat smiechu, keď som si pozrel reportáž, ktorú priniesli noviny.sk. Dozvedel som sa, že hraničným policajtom z Uliča, ktorí majú hliadkovať na slovensko-ukrajinskej hranici, zakázal šéf používať auto. Dôvodom má byť údajná banalita. Radoví policajti si nesplnili svoju estetickú povinnosť a auto zanechali špinavé.

Trestom zato sa stal zákaz používať služobné vozidlo a policajti musia na miesto, kde hliadkujú dochádzať peši s ruksakom na chrbte. Niečo ako skauti, či bežný nedeľný výletik do prírody, iba s tým rozdielom, že sa jedná o stráženie štátnej hranice. Pokiaľ by im páchateľ chcel uniknúť, musia prekonať Usaina Bolta, Ramba a inšpirovať sa Chuckom Norrisom. Potom sa zvýšia ich šance na úspech a možno im šéfko odpustí ufúľané auto. No čo už, na Slovensku je všetko možné, aj škôlkárska prevýchova príslušnikov PZ priamo v teréne. Pre starostlivé mamičky pánov policajtov mám len jedno, urobte im desiatu(základ horalka a jabĺčko), pribaľte čajík s medom, teplý svetrík(najlepšie s vianočným vzorom) a poprajte všetko dobré do nadchádzajúcej smeny.

Pioniersky výcvik sa začína a „pěkne pozpátku“.

A čo na to hovorkyňa? „Toto rozhodnutie ale z taktických dôvodov nie je možné bližšie komentovať,“ uviedla hovorkyňa prezídia Denisa Baloghová.

 

P.Májovský

Ľudia by sa mali naučiť meniť politikov ako ponožky

14.12.2015

V dnešných dňoch sa opäť vzmáha popularita nemeckej kancelárky A.Merkelovej, pritom jej mnohí analytici predpovedali pád. Dôvodom je zvrat v jej rétorike ohľadom utečeneckej krízy, všeobecne povedané, že začne presadzovať prísnejšiu azylovú politiku. Všetko by to bolo v poriadku, ochrana vlastných občanov má dominovať v rebríčku hodnôt každého politika. No jedna [...]

Dokáže niekto kopať ligu na úrovni Smeru-SD?

05.12.2015

Pokiaľ sa to všetko pokúsime odľahčiť, zjednodušiť a začneme sa na politiku pozerať skrz futbal, musíme uznať, že vládna strana má najlepšie mužstvo, ktoré počas trvania štvorročnej ligy nikto vážne neohrozí. V preferenciách sa Smer-SD pohybuje stále nad hranicu 37%, to je vyše nadpolovičný náskok pred druhou stranou Sieť, ktorá si drží cca 12%. Ďalšie strany [...]

Žalostná žatva(poézia)

02.12.2015

Všetky polia sa vyfarbili do zlatista začína sa žatva v duchu proletárstva a v kúdole prachu rúti sa Kristus na kombajne za ním ateista Peter na traktore a v mäsokombináte panenka Mária akurát podrezala brava Judáš generálny tajomník ÚV KSČ všetko zo stola potajomky bráva a po sebe ani groš nezanecháva len odkaz zoštátniť ďalšie ráno budíme sa na [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 81098x
Priemerná čítanosť článkov: 2896x

Autor blogu

Kategórie